Transport naar Frankrijk

Uw zending zo snel mogelijk op bestemming in Frankrijk

Ad Hoc Logistiek BV verzorgt voor haar klanten transport van en naar Frankrijk. Door jarenlange ervaring kennen wij de Franse markt erg goed. Per week hebben wij meerdere ritten naar alle hoeken van Frankrijk toe.Of u nu koeltransport, sneltransport of regulier transport nodigt heeft wij regelen het voor u, zodat u nergens omkijken naar heeft. Uw goederen worden snel, betrouwbaar en onbeschadigd naar Frankrijk getransporteerd.

Transport naar Frankrijk: Waarom Ad Hoc?

Top Kwaliteit

Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen. Wij worden regelmatig gecontroleerd of wij aan de eisen voor deze certificaten voldoen. Zo weet u dat de kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Top Chauffeurs

Onze uitgebreid geïnstrueerde chauffeurs beschikken over meer dan 20 jaar ervaring. Echter zit een ongeluk altijd in een klein hoekje, wij hebben daardoor uw lading standaard verzekerd op basis van CMR voorwaarden en condities.

Top Vervoer

Wij gebruiken geen pallet transport en dat geeft u de volgende voordelen:

  • Dit geeft ons totale controle van A-Z
  • Kans op schade zo goed als nihil
  • Uw goederen zijn sneller op bestemming

Ik wil graag mijn transportklus bespreken >

Snel transport naar Frankrijk nodig?

Per week hebben wij meerdere ritten richting Frankrijk.
Wilt u een transport met spoed laten bezorgen in Frankrijk? Dat is bij ons ook mogelijk, wij hebben per week enkele ladingen die met spoed worden bezorgd.

Heeft u geen haast, dan is het mogelijk om uw transport via een van onze wekelijkse gecombineerde ritten te laten bezorgen. Dit heeft als voordeel dat u minder betaald, en uw goederen toch netjes worden afgeleverd.

Ik wil nu mijn (spoed)klus naar Frankrijk plannen >