Koeriersdiensten

Als geen ander begrijpen wij, dat koeriersdiensten voor onze relaties van groot belang zijn.

Immers, het vertrouwelijk omgaan met uw documenten of goederen, betrouwbaarheid en snelheid  zijn,  bij het ophalen en afleveren daarvan, de belangrijkste zaken waar op u moeten kunnen rekenen. Daarom werken wij  met gekwalificeerde medewerkers en zijn onze auto’s voorzien van de modernste communicatiemiddelen.

Of het nu gaat om het afleveren van een contract in Nederland of onderdelen voor een machine ergens in Europa, wij zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar voor al uw koerierswerk.

Van een gerespecteerd bedrijf als dat van u, verwachten ook uw relaties een correcte afhandeling van hun opdrachten.  Wij kunnen daarbij uw partner zijn om een probleem met koerierswerk op te lossen: zowel op adviserend als uitvoerend gebied.

Onze ervaring in logistieke dienstverlening sinds 1994 en de inzet van onze medewerkers staat garant voor punctuele uitvoering van uw opdracht. Niet alleen voor onze koeriersdiensten, maar ook voor sneltransport, distributie en internationaal transport met containers, tankcontainers en schuifzeilenopleggers. Als koeriersbedrijf uit de Rotterdamse haven kunnen wij u goed voorzien van logistieke dienstverlening in de regio Rotterdam, maar ook voor transportklussen vanuit de haven naar andere gebieden.Bij ons kunt u terecht voor al uw soorten transport. Containertransport over de weg is bij ons ook mogelijk. Door onze kundige chauffeurs die wij op onze trucks hebben, is uw wegtransport altijd in goede handen. Hiervoor worden onze trucks regelmatig gecontroleerd, maar onderhouden wij ze ook regelmatig. Onze chauffeurs zullen vertrouwd omgaan met al uw wegtransport, zij worden periodiek bijgeschoold en getest.Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het transport van kleinere pakketten. In dit geval ligt de focus meer op de snelheid en zullen wij ook met andere auto’s op weg gaan. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kijk dan op de pagina 'pakketdienst'.

Voor al uw vragen kunt u altijd vrijblijvend  Contact met ons opnemen.

TOP